WORKSHOPREEKS LICHAAMSHOUDING

 

De krijger en verleider in u

Leren uitstralen wie je van nature bent

Een goede lichaamshouding is de beste manier om jezelf gezond te houden, om je uitstraling te vergroten, je zelfvertrouwen te boosten en om het leven aangenamer te maken. Een BH die perfect past en altijd comfortabel is, thuis, op het werk, en zeker tijdens het sporten, maakt je het leven aangenamer. Sierlijk in je lijf betekent bewust zijn van hoe je staat, loopt, zit. Dit alles in de lijn met wie jij bent.

 In deze korte reeks van 4 lessen werd alles uit de kast gehaald om jouw lichaamshouding te verbeteren.  

Een muur vol spiegels en dans!  Beweging-, yoga-, meditatie- en muziekdocent Meera Fé gaf begeleiding, om de ingeschreven deelnemers meer bewust te maken over hoe je staat en beweegt. Vanuit ARUM-lingerie gaven Christiane en Nora advies die past bij de persoonlijke stijl en die een goede houding verbetert. Een juiste maat ligt ons, letterlijk, nauw aan het hart. 

Lopen, staan, zitten, dagdagelijkse bewegingen: ze vertrekken allemaal vanuit de houding van je lichaam. Het vormt de basis van juist bewegen, je uitstraling, je zelfvertrouwen, over de manier waarop je in de wereld staat. Het vormt de basis van je eerste indruk die je achterlaat bij anderen.

Dat was het thema van deze korte lessenreeks. Je leert je lichaam (-houding) te gebruiken om meer in je kracht te staan te vergroten. Die kracht leer je bewust uit te stralen.  

 

Hoe je je voelt, staat vaak op je lichaam geschreven. Omgekeerd bepaalt jouw lichaamshouding hoe jij je voelt. Via een bewuste lichaamshouding stuur je bij hoe je je voelt. Op die manier heb je een invloed op hoe anderen op je reageren.